Jaarcongres Relevant 2021

Heb jij in je functie te maken met externe veiligheid? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Jaarcongres Relevant op dinsdag 16 november. Elk jaar komen vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, het bedrijfsleven en adviesbureau bij elkaar voor verdieping van actuele veiligheidsthema’s.

 

Het programma bevat plenaire onderdelen die afgewisseld worden met specifieke deelsessies. Een van de plenaire keynote speakers is prof.dr. Jop Groeneweg, cognitief psycholoog aan de Universiteit Leiden en TU Delft. Daarnaast krijg je een presentatie van Karien van der Loo en Patrick van de Sande, auteurs van ‘Waarom jij Toon?’ Het programma wordt in de loop van de komende maanden verder aangevuld.

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. Dit jaar organiseren we het congres wederom in samenwerking met de VNCI. VNCI-leden krijgen € 100,- korting op de deelnameprijs van € 295,- exclusief btw. Vermeld dit bij je aanmelding.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven, vind je hier.