Evenement

Inspiratiesessie Dag van de Chemie 2018Datum 07 december 2017

Doet jouw bedrijf volgend jaar mee tijdens de Dag van de Chemie op zaterdag 6 oktober, tijdens het Weekend van de Wetenschap? Ben je betrokken bij de organisatie van deze open dag? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie voor VNCI-leden op donderdag 7 december.

 

Programma
Hoe kun je jouw collega’s enthousiast krijgen om mee te helpen met de organisatie? Welke activiteiten zijn leuk voor jong en oud? En hoe communiceer je deze open dag het beste naar de verschillende doelgroepen?

Tijdens een middagsessie deelt Solange Cleutjens (Weekend van de Wetenschap) de do’s en don’ts voor het organiseren van een open dag. Marijn Meijer (Stichting C3) geeft tips voor activiteiten gericht op jongeren, van basisschool tot beroepsstudent. Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om met elkaar te praten en zo ideeën te delen voor activiteiten en organisatie.

Let op, deze sessie is alleen voor VNCI-leden

 


Bekijk programma
Inschrijven (extern)

 

Programma

14.00 uur    Opening door Roderik Potjer, hoofd communicatie & public affairs VNCI
14.15 uur Marijn Meijer (C3) over inspirerende activiteiten voor jongeren (basis- middelbaar en beroepsonderwijs) en wat te organiseren voor de ouders?
14.45 uur Tips/best practices delen met elkaar
15.00 uur  Korte pauze
15.15 uur                        Solange Cleutjens (Weekend van de Wetenschap) geeft tips over de communicatie naar je doelgroepen en bespreekt hoe je je collega’s enthousiast krijgt om mee te helpen met de organisatie
15.45 uur  Tips/best practices delen met elkaar
16.00 uur  Afronding (Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om met elkaar te praten en zo ideeën te delen voor activiteiten en organisatie)