WebinarsDoor het coronavirus zijn veel bijeenkomsten en events in de afgelopen periode niet of op een andere manier doorgegaan. We overleggen meer digitaal en op afstand met elkaar. Zo organiseren wij nu bijvoorbeeld webinars om met jullie in contact te blijven. Dat heeft ook voordelen: geen reistijd en deelnemen vanaf de locatie die jou het beste uitkomt. We blijven dit ook in de komende periode steeds vaker doen. Webinar gemist of nog eens terugkijken? Dat kan. Speciaal voor VNCI-leden publiceren we de webinars op onze website zodat je ze later nog eens terug kunt zien. Je hebt hiervoor wel je ledenlogin nodig.

 

8 juli | Webinar met VNCI-voorzitter Bernard Wientjes

De eerste helft van 2020 was op z’n zachtst gezegd bijzonder. De coronacrisis, de cruciale en zichtbare rol van de chemische industrie in het leveren van beschermingsmiddelen: het hield ons allemaal bezig. Bernard Wientjes blikte terug op deze periode.

Bekijk het webinar met Bernard

 

1 juli | Webinar vrijhandelsakkoorden

Reinier Gerrits en Tim Hesselink gingen uitgebreid in op de laatste ontwikkelingen van vrijhandelsakkoorden en hoe je hier als bedrijf maximaal van kunt profiteren. 

Webinar met Reinier en Tim terugzien

 

3 juni | Webinar met Martijn over het Klimaatakkoord

De doelstellingen uit het Klimaatakkoord zijn helder, maar waar staan we een jaar nadat het akkoord gesloten is? Liggen we op koers? Martijn Broekhof, Hoofd Klimaat, Energie, Innovatie & Duurzaamheid bij de VNCI gaf in zijn webinar een update. 

Webinar met Martijn terugzien

 

27 mei | Webinar met Manon over de gevolgen van het coronavirus

Op 27 mei hield VNCI-voorzitter Manon Bloem een webinar over de coronacrisis en de effecten daarvan op de industrie. Ze ging uitgebreid in op de afgelopen maanden die door COVID-19 beheerst werden. Een deel van de industrie draait overuren (levensbeschermende middelen), maar feit is ook dat de corona zorgt voor een flinke omzetdaling in andere segmenten (bijvoorbeeld automotive). 

Webinar met Manon terugzien

 


Online informatie en inspiratie

 

Na de zomer gaan we verder met het aanbieden van webinars.
Heb jij onderwerpen die je graag aan bod wil laten komen in een webinar?

Stuur ons een mail