Chemistry Top Talents Community


Omdat de Nederlandse chemie goed opgeleide mensen nodig heeft, is het van groot belang  toptalenten tijdens hun studie kennis te laten maken met het chemische bedrijfsleven. 

De VNCI Topsector Chemiebeurs is een studentenbeurs gesponsord door chemiebedrijven. Elk jaar worden ongeveer twintig beurzen uitgereikt aan excellente masterstudenten chemie die studeren aan een universiteit in Nederland. Studenten, universiteiten en sponsorbedrijven ontmoeten elkaar en werken samen als een Chemistry Top Talents Community. (English version).De studenten werken aan actuele en reële vraagstukken binnen de chemie en lopen stage bij het sponsorbedrijf.

 

Informatie voor bedrijven
De VNCI is op zoek naar bedrijven die willen investeren in de toekomst van talentvolle universitaire masterstudenten Chemie. Wilt u zich aanmelden als sponsor of heeft u vragen, ga dan naar onderstaande link voor meer informatie of neem contact op met Onno de Vreede
De aanmeldingstermijn voor bedrijven is van 8 april - 1 augustus 2019.

Meer informatie bedrijven

 

Informatie voor studenten
Ga je komend studiejaar beginnen met een masteropleiding in de Chemie aan een Nederlandse universiteit en wil je weten of je in aanmerking komt voor een VNCI Topsector Chemiebeurs, ga dan naar onderstaande link voor meer informatie.
Aanmelden kan van 3 juni tot 12 augustus 2019.

Meer informatie studenten

 

 

Foto

Onno de Vreede
Hoofd Innovatie en human capital
06 - 349 249 17

Archief nieuwsberichten

Geen data beschikbaar

Geen data beschikbaar

Geen data beschikbaar