Mirjam Verhoeff en Ann Geens genomineerd voor Plant Manager of the Year 2020


Over drie weken weten we wie de Plant Manager of the Year 2020 wordt. Inmiddels zijn de nominatiefilms geschoten en we zijn enorm trots dat twee VNCI-lidbedrijven bij de vier finalisten horen. Als kers op de taart zijn dit ook nog eens twee vrouwen.

 

Ann Geens van chemiebedrijf Ducor in de Botlek: "Feminien leiderschap kan tot betere oplossingen leiden." Grijpt zij de titel tijdens Deltavisie 2020? Bekijk haar nominatievideo.

 

Mirjam Verhoeff van DSM in Hoek van Holland: "We kunnen veel meer uit data halen in de chemische industrie." Ze roept de sector op om de inzet van data gezamenlijk op te pakken. Pakt zij de titel tijdens Deltavisie 2020? In haar nominatievideo vertelt ze er meer over. 

 

Women in Chemistry

Ben jij als vrouw werkzaam in de chemie? Volg Women in Chemistry op Instagram of sluit je aan bij onze LinkedIn-groep. Met Women in Chemistry benadrukken we onze trots voor alle vrouwen in de chemie. We hebben meer vrouwelijk talent nodig in de sector, dus join us! Vertel je dochter, zusje of buurmeisje hoe tof het is om in de chemie te werken. #forcesforchange #empoweringwomeninchemistry

Chemie Magazine interviewde de vier genomineerden eerder dit jaar.