NLEN(X) Sluiten

        

NL EN

Ledennet

VNCI Support


Lidmaatschap van de VNCI zorgt niet alleen voor een sterke vertegenwoordiging van de bedrijfstak, maar biedt ook belangrijke voordelen voor individuele bedrijven. 

Kennis & nieuws

Voor een bedrijf is het ondoenlijk alle media en actualiteiten bij te houden. De VNCI doet dat voor haar leden: zij screent het nieuws en volgt de informatie over wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden op de voet. Ze filtert de zaken die van belang zijn en verspreidt het nieuws en andere relevante informatie via het Ledennet, de digitale Chemie Nieuwsbrief, het maandblad Chemie Magazine en social media. Leden weten zo wat er speelt, wat voor invloed dit kan hebben op hun bedrijf/de sector en welke maatregelen ze eventueel moeten nemen. 

Bijeenkomsten & workshops

  • Beleids- en werkgroepen: hierin staan de belangen van de leden op de terreinen van de speerpunten centraal. In de bijeenkomsten komen algemene problemen op de agenda en worden oplossingen voorgesteld. De beleidsgroepen adviseren direct aan het VNCI-bestuur. Door plaats te nemen in een van deze groepen, draagt een individueel lid bij aan het beleid van de vereniging.
  • Themadagen: zoals de jaarlijkse Veiligheidsdag en de Stoffendag. Op deze bijeenkomsten komen lidbedrijven in contact met de belangrijkste spelers in het veld, en horen zij van betrokken experts hoe zij het beste om kunnen gaan met nieuwe wetgeving.
  • Jaarvergadering VNCI: jaarlijks bezoeken honderden leden en relaties uit de chemische sector, politiek, onderwijs en andere gremia het belangrijkste netwerkevenement van de chemische industrie.
  • Workshops: hierin worden belangrijke, actuele onderwerpen toegelicht. Bedrijven krijgen kennis over ontwikkelingen en innovaties, hoe hier optimaal mee om te gaan en hoe hier voordeel mee te behalen. Bekijk hier alle VNCI-evenementen.

Producten & diensten

Helpdesk: antwoord op vragen

VNCI-leden kunnen contact opnemen met hun relatiemanager of ons direct bellen op ons algemene nummer: 070 337 87 87.

VNCI Ledenvoordeel

Als VNCI-lid kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen bij diverse leveranciers via het VNCI Ledenvoordeel-programma. Denk aan kortingen op zorgverzekeringen, vliegtickets, hotels, arbodiensten, bedrijfskleding, vertalingen, telefoonkosten en kantoorartikelen. Bekijk het overzicht.

Online omgevingsonderzoek

Voor bedrijven is het belangrijk om te weten hoe hun omgeving over hen denkt. Leden van de VNCI kunnen gebruikmaken van een online omgevingsonderzoek dat de VNCI heeft laten ontwikkelen door onderzoeksbureau Ruigrok | NetPanel.

Het onderzoek is bedoeld om een indruk te krijgen van de reputatie van een bedrijf in de omgeving en om de invloed van communicatie hierop te meten. Dit kan een bedrijf helpen om de communicatie efficiënt(er) in te zetten en het vertrouwen tussen het bedrijf en de omgeving (verder) uit te bouwen.

Hoe werkt het?

De VNCI biedt een standaard (online) vragenlijst, waarna een bedrijf zijn naam en logo kan toevoegen. Indien gewenst kunnen specifieke vragen over het bedrijf worden opgenomen. Lidbedrijven kunnen het onderzoek tegen een gereduceerd tarief laten uitvoeren. De VNCI wil de resultaten geanonimiseerd gebruiken om een landelijk beeld te schetsen.

Bedrijfsadvies

SynChem Plus is het aan de VNCI gerelateerde dienstencentrum en richt zich op individuele advisering en ondersteuning op projectbasis. SynChem Plus maakt daarbij gebruik van de kennis en ervaring van specialisten afkomstig uit chemische bedrijven. Het dienstencentrum beschikt over een grote pool adviseurs met elk een eigen specialisme, aangevuld met specialisten uit samenwerkende kenniscentra. 

Meer informatie over SynChem Plus: tel. 070 - 337 87 77 of per e-mail synchemplus@vnci.nl

Chemiewijzer

Op de online Chemiewijzer vinden chemiebedrijven informatie en handvatten voor innovatie en verduurzaming. Aan bod komen onder andere energie-efficiency, innovatie, ketenefficiency, restwarmte en warmtekrachtkoppeling. Ook bevat de website informatie over de hiervoor relevante regelingen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De portal is in nauwe samenwerking met de VNCI en chemiebedrijven ontwikkeld. Ga naar de Chemiewijzer.Contact

Telefoon: 070 337 87 87
Fax: 070 320 39 03
E-mailadressen

Postadres
Postbus 443
2260 AK  Leidschendam

Bezoekadres
Castellum, ingang C
Loire 150
2491 AK  Den Haag

Perscontact
Woordvoerder: Roderik Potjer, Hoofd Communicatie & Public Affairs
Telefoon: 070 337 87 30
E-mail: potjer@vnci.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Lees de Chemie Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de VNCI.

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
U bent succesvol ingeschreven
U bent succesvol uitgeschreven
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.

all rights reserved 2017