22.04.2020

Talent Martijn van Engelenburg start energietraineeship bij de VNCI


Vanaf 18 mei doet VNCI mee in het Nationaal Energietraineeship. Met Martijn van Engelenburg haalt de VNCI een jong talent met een brede oriëntatie in huis. Martijn zal zich in zijn traineeship gaan richten op de uitdagingen en kansen van de klimaattransitie voor de chemische industrie.

 

Het Nationaal Energietraineeship brengt jonge talenten, zoals Martijn, vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar in één groot netwerk en leert ze over grenzen van organisaties te kijken. De trainees werken bij de verschillende overheden, in de energiesector, in de gebouwde omgeving en in de industrie. De trainees volgen gedurende twee jaar één dag per week een intensief programma waarbij de focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling en op een integrale aanpak van de transitie.

 

Martijn Broekhof, hoofd klimaat en energie: “Ik ben blij dat we als VNCI mee kunnen doen in dit programma. We zien dat jonge talenten opgeleid worden om voorbij de grenzen van hun eigen discipline te kijken. Dat is precies het soort talent dat ook nodig is om de klimaattransitie tot een succes te maken. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van dit soort talent en leren zelf natuurlijk ook het een en ander van de nieuwe perspectieven die het programma aanreikt.”


Gerelateerde tag(s): VNCI & Organisatie