14 - 11 - 2019

Chemistry Top Talents Community belangrijke springplank voor toptalenten chemie

Tijdens het Granting & Graduation event ontvingen gisteren 57 nieuwe studenten hun beurs voor het talentenprogramma en zwaaiden er 65 studenten af. Vanuit de VNCI waren er dit jaar 12 nieuwe beurzen te verdelen over de jonge toptalenten die voor een chemie opleiding hebben gekozen.Tijdens het feestelijke programma vertelden een aantal alumni over wat het talentenprogramma hen heeft gebracht. Mayank Metha alumni van het VNCI programma en inmiddels werkzaam als product development engineer bij DSM : “Dit beurzenprogramma is uniek. Een platform om professionals uit het bedrijfsleven te ontmoeten, meteen aan het begin van het masterprogramma. Dit heeft als voordeel constante feedback op de academische reis, wat helpt bij het aanpassen van het programma aan een uniek profiel. Het programma helpt me de Nederlandse werkcultuur te begrijpen en om soft skills te ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Sjoerd van der Hucht

 

‘Chemistry Top Talents Community’ is een beurzenprogramma van de VNCI, gericht op het verbinden van bedrijven, studenten en universiteiten. Het doel? Meer doorstroom van chemie toppers naar het bedrijfsleven, die vervolgens innovatieve oplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De VNCI Chemistry Top Talents Community wordt gesponsord door: Nouryon, AVEBE, ExxonMobil, Dow, BASF, DSM, Trinseo, Eastman. Sabic, AkzoNobel en Huntsman.


Lees meer over dit onderwerp via de tag(s):
Meet the Chemistry Top talents

Onderdeel van dossier(s):