30 - 10 - 2019

Deelsessies jaarcongres Relevant 2019 bekend

 

Jaarcongres Relevant is een congres voor iedereen die werkzaam is op het gebied van Externe Veiligheid. Dit jaar staat het congres in het teken van actualiteit en transparantie. Wat staat de veiligheidsprofessional te wachten de komende periode en hoe werk je als overheid en bedrijfsleven samen aan een veilig Nederland?

 

De deelsessies staan nu online en bieden voor ieder wat wils. Je vindt er sessies van Burger en buurbedrijf snel en adequaat informeren over een incident tot kansen voor chemieclusters en van risicoberekeningen windturbines tot lijntjes snuiven met Aviv. Kijk nu hier voor alle deelsessies.

Inschrijven voor het Jaarcongres Relevant 2019 is nog mogelijk. Meld je nu aan en kom inspiratie opdoen en bijpraten met samenwerkingspartners!

 

Koninklijke VNCI werkt samen met de organisatie van het congres; een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals.

Jaarlijks bezoeken zo'n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting.

 

Bekijk hier het programma en de mogelijkheid voor inschrijven. 


Lees meer over dit onderwerp via de tag(s):
Energietransitie

Onderdeel van dossier(s):