03 - 10 - 2019

Minister Eric Wiebes spreekt tijdens Behind the scenes @Eemsdeltavisie

 

Minister Eric Wiebes is spreker tijdens de Behind the scenes @Eemsdeltavisie op woensdag 16 oktober in Delfzijl. De minister van Economische Zaken en Klimaat geeft zijn visie op de industrie in Noord-Nederland en gaat in gesprek met de zaal. 

 

Deze dag nemen de deelnemers tijdens een speciale bustour een kijkje achter de schermen op Chemie Park Delfzijl en industriegebied Oosterhorn. In het plenaire programma staat centraal: Hoe kan Noord-Nederland een netto verbruiker van CO2 worden?

Afgelopen twee jaar organiseerde de Koninklijke VNCI samen met haar lidbedrijven en regionale organisaties Behind the Scene bijeenkomsten bij alle chemieclusters in het land. Tijdens deze dagen gingen VNCI lidbedrijven met elkaar en met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen, politiek, lokale milieuorganisaties en vele anderen in gesprek over de sector waar wij trots op zijn, de chemische industrie.

 

In Delfzijl sluiten we deze bijzondere tour af. Samen met Industrielinqs (initiatiefnemer van Eemsdeltavisie), Chemport Europe, Chemiepark Delfzijl, Groningen Seaports, SBE, Eemsdelta EZ, NPAL, EemsdeltaGreen en een groot aantal bedrijven nodigen wij jou uit voor Behind the Scene @Eemsdeltavisie.

 


Lees meer over dit onderwerp via de tag(s):
CO2-reductie
Behind the scenes

Onderdeel van dossier(s):