Webinar: Innoveren door samen te werken met kennisinstellingen

Hoe kun je als klein- tot middelgroot chemiebedrijf groen innoveren?  Wil je hierover meer te weten komen volg dan het webinar op maandag 8 juli vanaf 11:15 uur. Harmen Veldman, programmamanager GoChem, vertelt hierin over subsidies voor innovatieprojecten, samenwerken met kennisinstellingen en waar je allemaal terecht kunt met je innovatievragen.

 

Programma GoChem
Het programma GoChem ondersteunt mkb-ondernemingen in de chemie en de chemie-verwerkende industrie bij groene innovatie. Omdat kennisinstellingen veel te bieden hebben op dit gebied verbindt GoChem ondernemers met kennis en talent van hogescholen, universiteiten, Wageningen Research en TNO. Om de samenwerking tussen mkb-ondernemingen en kennisinstellingen te bevorderen is er de subsidieregeling KIEM GoChem voor exploratieve en praktijkgerichte projecten. En ook via RVO en regionale programma’s is er ondersteuning mogelijk.

GoChem werkt samen met bestaande regionale en landelijke initiatieven op het gebied van innovatiesamenwerking. Hierbij kun je denken aan de activiteiten van de topsectoren Chemie en de innovatiemakelaars van Biobased Economy.

Harmen Veldman, programmamanager van GoChem vertelt waar je terecht kunt met je innovatievragen en welke subsidies er beschikbaar zijn voor innovatieprojecten.

 

aanmelden