13 - 06 - 2019

Doe mee aan het Weekend van de Wetenschap

 

Vertel het verhaal van jouw bedrijf aan je collega’s van de toekomst! Vorig jaar deden veel chemiebedrijven mee met de Dag van de Chemie tijdens het Weekend van de Wetenschap. Het was een groot succes, en daarom zijn we er als chemiesector dit jaar weer bij. Het Weekend van de Wetenschap, het grootste landelijke wetenschaps- en technologie evenement van Nederland, vindt dit jaar op 5 en 6 oktober plaats. Het is speciaal opgezet om kinderen en hun ouders te informeren en te inspireren voor wetenschap en techniek.

 

 

Profiteer van de publiciteit
Ruim 350 instellingen bundelen hun krachten om aan het brede publiek te laten zien dat wetenschap en technologie een belangrijke rol spelen in het alledaagse leven en daarmee onmisbaar zijn. Hiermee wordt jong en oud verwonderd, geïnspireerd en geïnformeerd. Juist voor de industrie een bijzonder kans om de deuren te openen en te laten zien wat voor mooie duurzame producten we maken. Maar je kunt natuurlijk ook als bedrijf de samenwerking zoeken met deelnemende organisaties in de omgeving. Geef bijvoorbeeld een gastcollege over werken in de chemie bij een museum in de buurt! Als deelnemer organiseer je één of meerdere (gratis) activiteiten waar een nieuwsgierig publiek op afkomt. Je krijgt alle hulp van de organisatoren om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

 

Aanmelden
Ook lift je mee op de landelijke aandacht voor Weekend van de Wetenschap. Doe mee! Ga naar https://www.weekendvandewetenschap.nl/deelnemers/ om je organisatie aan te melden. De medewerkers van Weekend van de Wetenschap helpen je graag om er een succes van te maken.

 


Lees meer over dit onderwerp via de tag(s):
Dag van de Chemie