13.06.2019

Online Brine Platform en workshops over hergebruik water en mineralen


Het Online Brine Platform is ontwikkeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van herwonnen mineralen en industrie die oplossingen zoeken voor hun afvalwaterstromen. Het platform brengt de brijnstromen, grondstoffen en waterstromen samen met de beschikbare technologieën en restwarmte. Als lid van het OBP wordt u geïnformeerd over geschikte partners voor uw specifieke brijn of uw behoefte aan mineralen.

registreren

 

Heeft uw organisatie interesse in hergebruik van water of mineralen? 
De beschikbaarheid en kosten van water worden een toenemende risicofactor voor de procesindustrie. Circulaire business modellen bieden een oplossing. Hergebruik van water gaat echter hand in hand met meer geconcentreerd afvalwater, dat vaak lastig te lozen is. Heeft u interesse in oplossingen voor uw afvalwater? Of is uw organisatie nieuwsgierig naar de mogelijkheden van gebruik van herwonnen mineralen? In beide gevallen kan het Online Brine Platform behulpzaam zijn, zowel als één van de matchmaking workshops in 5 industriële regio’s in het land. 

 

 

Workshops
Het Institute for Sustainable Process Technology organiseert een serie workshops gericht op water hergebruik, brijn stroom valorisatie en op het matchen van brijn producenten en gebruikers van herwonnen mineralen. De eerste middagworkshop is op 2 juli bij Dow Benelux in Terneuzen. Volgende workshops vinden plaats in Geleen, Delfzijl/Emmen, Rotterdam en Amsterdam.  

aanmelden

 

Informeer me als de registratie voor de andere workshops geopend is

 

 


Gerelateerde dossier(s): Duurzaamheid Milieu Grondstoffen
Gerelateerde tag(s): Reststromen