Ontdek de award winnende innovatie van Multraship tijdens Behind the Scenes @Zuidwest-NL

 

Multraship en Novatug ontvingen vorige week de ‘Maritime Shipping Award’ voor hun succesvolle vernieuwende schip.
De innovatie heeft een enorme exponentieel groeiende toegevoegde waarde voor Nederland. Het totale ontwerp resulteert naast brandstofbesparing in lagere belasting van draaiende onderdelen waardoor de kosten van onderhoud laag kunnen blijven. Ontdek alle ins & outs tijdens de Logistieke en Industriële veiligheid sessie die zij verzorgen tijdens het Behind the Scenes event op 4 december.

 

Behind the scenes @Zuidwest-Nederland: Innovatie en Veiligheid
Terneuzen staat op 4 december in het teken van Innovatie en Veiligheid. Naast de break-out Logistieke en Industriële Veiligheid zijn er ook sessies gericht op Veiligheid van Personeel en Innovatie in Riscobestrijding en Preventie.

Meld je op tijd aan en reserveer een plek voor een van de drie innoverende ochtendsessies. Ervaar de nieuwste technieken op het gebied van blusrobots, augmented reality en drones of bezoek het Portaal van Vlaanderen waar gebouwd wordt aan één van de grootste sluizen ter wereld.

Allard Droste, ondernemer en schrijver van Semco in de polder, laat tijdens het middagprogramma van de Behind the scenes op 4 december zien dat mensen met vertrouwen, loslaten en durf veel meer kunnen dan we denken. 

 

aanmelden

 

Datum: dinsdag 4 december
Tijd: 09.00 uur tot 16.30 uur
> Ochtendprogramma 09.00 uur tot 12.30 uur
> Middagprogramma 13.15 uur tot 16.30 uur
> Borrel tot 18.00 uur
Locatie: Bio Base Europe Training Center in Terneuzen

 


De Caroussel Rave Tug paart een grote wendbaarheid aan een lager brandstofgebruik (foto: Novatug)