Inschrijvingen Landelijke Stoffendag 2018 geopend: korting voor VNCI leden

Deze week is de inschrijving geopend voor de Landelijke Stoffendag 2018, op woensdag 12 december in De ReeHorst in Ede. Omdat VNCI medeorganisator is van deze dag krijgen VNCI leden korting.

 

Workshops 
Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. Experts en ervaringsdeskundigen praten u bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen u op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving op het gebied van Stoffenbeleid, Arbeidsomstandigheden en Milieubeleid.  

Bij de inschrijving kan worden gekozen uit een 25-tal workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Aan de orde komen onder andere het ZZS-beleid, werken met gevaarlijke/CMR-stoffen, vervoer van gevaarlijke stoffen en handhaving.  Vanuit de VNCI en haar leden worden workshops georganiseerd over REACH-compliance, omgaan met grenswaarden en de beeldvorming rond chemie. Een volledig overzicht van de workshops treft u hier.  

 

Netwerken 
Naast het veelzijdige programma biedt de Stoffendag deelnemers de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden en deskundigen, en is er tijd voor het bezoeken van een uitgebreide informatiemarkt. 

 

Meer informatie en de kortingscode is te vinden in onze agenda.