11 - 09 - 2017

Praat mee over ontwikkeling regio Rotterdam-Antwerpen

Overheden, ondernemers, koepelorganisaties en andere partijen zijn het erover eens: de regio Rotterdam-Antwerpen moet zich ruimtelijk en economisch verder ontwikkelen. Een betere bereikbaarheid en een efficiënte logistiek zijn hierbij van groot belang. De corridor Rotterdam-Antwerpen moet de komende jaren immers het hoofd kunnen bieden aan veranderingen op het gebied van technologie, e-commerce, duurzaamheid en de opkomst van nieuwe economieën.

Om deze ambitie te concretiseren en te realiseren is een gesprek nodig met ondernemers en beleidsmakers. Daarom organiseert evofenedex regioraad zuidwest op 26 september een meeting, waarvoor ondernemers uit onder meer de chemische industrie van harte zijn uitgenodigd. De raad bestaat uit leden van evofenedex die in diverse branches actief zijn. Een optimale bereikbaarheid, handel, export en logistiek/supplychain-management zijn de (ver)bindende factoren.

De meeting vindt plaats van 16:30 tot 18:00 uur bij SUEZ (Potendreef 2, Roosendaal) en wordt afgesloten met een diner en een borrel.

Aanmelden via kgorak@evofenedex.nl. Vermeld hierbij voor-, achternaam en telefoonnummer. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt


Lees meer over dit onderwerp via de tag(s):
Bijeenkomst

Onderdeel van dossier(s):