Jaarcongres Relevant 2022

Het Jaarcongres Relevant, hét congres voor iedereen die werkzaam is op gebied van Externe Veiligheid, vindt dit jaar plaats op dinsdag 12 april in Aristo Amsterdam. Jaarlijks bezoeken zo'n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting.
 

Dit jaar staat het congres in het teken van de actualiteit en ontmoeting. We hebben elkaar lang niet gezien en hebben veel uit te wisselen. Hopelijk kunnen we elkaar in april weer live ontmoeten. Zoals u inmiddels gewend bent, wisselen plenaire delen en deelsessies elkaar af. We zorgen voor een afwisselend programma met veel ruimte voor ontmoeting. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Het plenaire programma is bekend en zo gauw de deelsessies rond zijn, zullen we deze ook bekend maken.

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. Dit jaar organiseren we het congres wederom in samenwerking met de VNCI.

Programma en deelsessies

Het dagprogramma en een deel van de deelsessies zijn bekend. De indeling en overige sessies volgen binnenkort. Schrijf je hier in.