Webinar Communicatie met de omgeving

Binnen het programma Duurzame Veiligheid 2030 zijn via workshops ervaringen en kennis over het thema communicatie met de omgeving bij verschillende chemieclusters in Nederland uitgewisseld. Safety Delta Nederland (SDN) geeft aan deze kennisuitwisseling graag een vervolg. 

 

Op donderdag 22 april van 13.00 tot 14.00 uur kun je deelnemen aan de online bijeenkomst Communicatie met de omgeving. Tijdens deze bijeenkomst presenteert het RIVM de uitkomsten van het rapport ‘Het peilen van veiligheidsbeleving en informatiebehoeften van omwonenden rond chemieclusters. Belevingsonderzoek Chemelot’.

Het RIVM heeft een methode ontwikkeld om objectief te peilen hoe mensen de veiligheid beleven rond chemische bedrijven. Deze onderzoeksmethode is getest in de gemeenten rond een cluster van chemiebedrijven in Limburg (Chemelot). In deze bijeenkomst deelt het RIVM de onderzoeksresultaten en gaan ze in op het ontwikkelde instrument.
 
In het tweede deel van de bijeenkomst bepreken we graag in deelgroepen wat je nodig hebt om dergelijke best practices ook toe te kunnen passen in jouw werkgebied en hoe de SDN hier aan kan bijdragen.

Via de onderstaande link kun je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt dan de benodigde informatie om in te loggen voor de online bijeenkomst.

Heb  je vragen of opmerkingen? Laat het dan vooral weten via info@safetydelta.nl

AANMELDEN