Digitale workshop Corrosie onder isolatie | Regionale Veiligheidsnetwerken

Corrosie onder isolatie (COI) lijkt al jaren een ongrijpbaar fenomeen dat onderhouds- en assetmanagers hoofdbrekens bezorgt. Door een aantal incidenten in de procesindustrie mogen we COI zelfs als een sluipmoordenaar bestempelen. In de laatste jaren hebben overheid, kennisinstellingen en koploperbedrijven de handen ineen geslagen, zijn er diverse initiatieven tot uitvoering gekomen en is er veel kennis verzameld. Op woensdag 25 november word je hierover bijgepraat tijdens een webinar.

 

De Regionale Veiligheidsnetwerken hebben de samenwerking gezocht met World Class Maintenance (WCM) en het Kennis- en Innovatiecentrum Maintenance Procesindustrie (Ki<|MPi) om bedrijven op weg te helpen daadkrachtig en met de nieuwste inzichten en kennis aan de slag te gaan met COI. Nu ook Safety Delta Nederland (SDN) dit thema tot prioriteit heeft bestempeld, is de tijd rijp voor de start van een bredere implementatie.

World Class Maintenaince (WCM) heeft met verschillende (petro)chemiebedrijven, contractors, kennisinstellingen en branches zoals de VNCI het initiatief genomen om het corrosieprobleem sectorbreed aan te pakken.


Het webinar wordt gehouden van 13.30 tot 15.30 uur.
 

Meer informatie over het webinar en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van World Class Maintenance.