POLITICO en Cefic livestream: Competitive Europe Summit: ‘Time To Make Europe Great Again’

POLITICO en Cefic livestream: Competitive Europe Summit: ‘Time To Make Europe Great Again’

Meld je nu aan voor 1 juli 2020!

Aan de vooravond van het Duitse voorzitterschap van de EU organiseert POLITICO de eerste Competitive Europe Summit in Brussel. Dit evenement, dat beleidsmakers en het bedrijfsleven samenbrengt, is een unieke gelegenheid om te debatteren over de manier waarop Europa's plaats op het wereldtoneel kan worden verstevigd. De Europese branchevereniging van de chemische industrie (Cefic) is partner van het evenement.

 

  • Hoe zal de corona pandemie de Europese industrie veranderen en zal zij sterker uit de bus komen in de wereldwijde concurrentiestrijd?
  • Waar kunnen de Europese kampioenen groeien en hoe kunnen zij de innovatie bevorderen? Staat het Europese mededingingsrecht hun groei in de weg?
  • Wat zijn de politieke belemmeringen voor de voltooiing van de interne markt? Zullen de gevolgen van COVID-19 leiden tot een gebrekkige interne markt?
  • Welk economisch model moet Europa hanteren in het licht van een veranderend wereldhandelssysteem?
  • Hoe kan Europa een marktplaats voor investeringen worden? Hoe kan Europa een kapitaalmarkt bevorderen die schaalvergroting mogelijk maakt en meer unicorns bevordert? Zal het mkb de coronacrisis overleven?
  • Duurzaam concurrentievermogen: Is Europa's groeiplan verenigbaar met de klimaatambities? Welke talenten heeft een compitatief Europa nodig?

Voor meer informatie of direct registreren klik hier.
 


Inschrijven (extern)