MKB Chemie Ontmoet Haagse Politiek


Altijd al willen weten hoe de lobby in Den Haag in zijn werk gaat? Meld je dan nu aan voor MKB Chemie Ontmoet Haagse Politiek op 25 november 2019.
 

De public affairs professionals van de Koninklijke VNCI, Roderik Potjer en Paul Nedermeijer, praten je bij over lobbyen in politiek Den Haag en de rol van de VNCI hierin. Het is belangrijk dat jij als mkb’er goed aangesloten bent op ‘Den Haag’ en op de lobbyagenda van de VNCI. Ook krijg je deze middag de kans om in gesprek te gaan met een Tweede Kamerlid en inhoudelijk met hem/haar van gedachten te wisselen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een rondleiding van Menno de Bruyne, voorlichter Tweede Kamerfractie SGP, door het Binnenhof maakt het plaatje compleet. Hij werkt al meer dan 35 jaar op het Binnenhof en kent veel verhalen over deze bijzondere historische locatie. Dit is hét moment voor een bezoek, want vanwege een renovatie gaat de deur in 2020 dicht.

We sluiten de dag af met een diner. De voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof is dan onze gast. Hij is zelf ondernemer en sinds een jaar actief in Den Haag. Hij vertelt over zijn verwondering over het Haagse spel en hoe hij ervoor zorgt dat het belang van het mkb op de politieke agenda staat.

Het programma duurt van 15.00 tot 21.00 uur.
 

Enkele dagen voor het event ontvangt u van ons het gedetailleerde programma.


Bekijk programma

 

15.00 - 15.15 uur Welkom in Nieuwspoort door VNCI-directeur Manon Bloemer over het belang van mkb en lobby
15.15 - 16.00 uur Workshop 'Lobbyen in de Tweede Kamer', verzorgt door het PA-team van de VNCI
16.00 - 17.15 uur In gesprek met oud-Kamerlid René Leegte (VVD)
17.30 - 18.30 uur Rondleiding Tweede Kamergebouw door Menno de Bruyne (voorlichter SGP)
19.00 - 21.00 uur Diner South of Houston met een bijdrage van Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en Bernard Wientjes, voorzitter VNCIU kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.