Evenement

ChemiebeursDatum 26 september 2018

Op 26 September 2018 vindt voor de 10e keer het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Dé ontmoetingsplek waar producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten. De Chemiebeurs is een evenement welke ieder jaar weer meer bezoekers trekt en dat u ook dit jaar niet mag missen!

Onder leiding van de dagvoorzitter Lorianne Vesterink presenteert de Chemiebeurs inspirerende en vooral leerzame lezingen over Kennis en nieuwe technieken in de chemische keten; een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten.

Dit jaar zal er nog meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken. Dus geef uzelf en uw collega nu op. Deelnemers ontvangen tevens een bewijs van deelname en een deelnemerslijst. Een grote opkomst wordt verwacht, het aantal plaatsen zal beperkt zijn, dus schrijf je zo snel mogelijk in.

Meer informatie is te vinden op chemiebeurs.nl.

 

  


Bekijk programma
Inschrijven (extern)

 

Programma
De laatste ontwikkelingen rondom ‘PGS15 Nieuwe stijl’ gepresenteerd door de NEN, een lezing over Robotisering in de Chemie,  Uitdagingen rondom kankerverwekkende stoffen door SZW, er worden Jouw juridische vragen behandeld door mr. Esther Broeren, een interessante lezing over Het selecteren en opstellen van scenario’s door Jan Heitink, alsmede De laatste ontwikkelingen rondom de Omgevingswet en ook de Directeur Veiligheid en risico’s Peter Torbijn van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat komt u inspireren. Een kleine greep uit het rijke aanbod aan workshops en plenaire lezingen. Met dit jaar een nog groter beursplein  en netwerkplein. Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt bezoeken.